CJG Scherpenzeel
CJG Scherpenzeel

CJG Scherpenzeel

Centrum voor Jeugd en Gezin

Algemene informatie

Een eigenwijze kleuter… een zoontje die niet achter zijn Nintendo vandaan te krijgen is… een puberdochter die vindt dat middenin de nacht thuiskomen na het uitgaan de normaalste zaak van de wereld is… Uw kind groeit en ontwikkelt zich. Opvoeden is leuk, maar soms heeft u vragen waar u even geen antwoord op weet. Dan is het prettig om een luisterend oor te hebben. Iemand die met u meedenkt en u direct en professioneel helpt. Waar vindt u zo iemand?

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Scherpenzeel kunt u terecht met al uw vragen over opvoeden en opgroeien. De medewerkers van het CJG denken graag met u mee. U kunt met grote en kleine vragen terecht. Of om iets te bespreken waarover u niet zeker bent. U krijgt tips en adviezen waarmee u verder kunt.

Contactinformatie

 033-27 71 331Vijverlaan 4M3925EM Scherpenzeel Gld cjg.scherpenzeel.nlLaatste controle: mei 2020

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

Escaperoom

Ben jij? of... Ken jij jonge mantelzorgers? BEN JIJ: Gratis mee naar de Escaperoom? Mail Anouk: ak@jeugd-punt.nl & blijf op de hoogte voor leuke activiteiten, ondersteuning en contact.   KEN JIJ: Laat ons weten hoe wij hem/haar kunnen verrassen of ondersteunen!   WIST JE...

Opvoedparty

Gezellig, organiseer er zelf een en vraag de spelleider erbij!

Activiteiten

Netwerkbijeenkomsten voor Ouders van Bijzondere Kinderen

De netwerkgroep organiseert bijeenkomsten voor ouders van kinderen die meer aandacht en zorg nodig hebben om zich te ontwikkelen en staande te blijven. Als ouder komt er veel op je af. Gesprekken met andere ouders kunnen je helpen overheid te blijven staan en relevante informatie opleveren. Soms wordt er ook een bepaald thema of werkvorm behandeld.

Fabian Fransiscus met Voorstelling "Kleine Wereld"

Vanwege het Coronavirus komt Fabian Franciscus niet op woensdagavond 8 april maar op woensdagavond 7 oktober naar Scherpenzeel. Hij gaat in Kulturhus De Breehoek, zijn nieuwste voorstelling “Kleine Wereld” voor ons spelen. Fabian zelf zegt daarover: Vroeger zat ik daar...

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Centrum Jeugd en Gezin
Vergelijk hulpaanbod