CJG Scherpenzeel
CJG Scherpenzeel

CJG Scherpenzeel

Centrum voor Jeugd en Gezin

Algemene informatie

Een eigenwijze kleuter… een zoontje die niet achter zijn Nintendo vandaan te krijgen is… een puberdochter die vindt dat middenin de nacht thuiskomen na het uitgaan de normaalste zaak van de wereld is… Uw kind groeit en ontwikkelt zich. Opvoeden is leuk, maar soms heeft u vragen waar u even geen antwoord op weet. Dan is het prettig om een luisterend oor te hebben. Iemand die met u meedenkt en u direct en professioneel helpt. Waar vindt u zo iemand?

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Scherpenzeel kunt u terecht met al uw vragen over opvoeden en opgroeien. De medewerkers van het CJG denken graag met u mee. U kunt met grote en kleine vragen terecht. Of om iets te bespreken waarover u niet zeker bent. U krijgt tips en adviezen waarmee u verder kunt.

Contactinformatie

 033-27 71 331Vijverlaan 4M3925EM Scherpenzeel Gld cjg.scherpenzeel.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Hulpaanbod

Escaperoom

Ben jij? of... Ken jij jonge mantelzorgers? BEN JIJ: Gratis mee naar de Escaperoom? Mail Anouk: ak@jeugd-punt.nl & blijf op de hoogte voor leuke activiteiten, ondersteuning en contact.   KEN JIJ: Laat ons weten hoe wij hem/haar kunnen verrassen of ondersteunen!   WIST JE...

Foto-opdracht/belevingswandeling met het gezin of met vrienden

Als je alleen maar oog lijkt te hebben voor de beperkingen van een persoon….. wie is er dan beperkt eigenlijk? Probeer eens “ANDERS TE KIJKEN” Een van de kenmerken van mensen met autisme is dat ze anders waarnemen. Waar wij het grote geheel zien van een bos vol bomen zal iemand met...

Activiteiten

Ouder & kind kaffee!

Vind jij het ook fijn om: - andere ouders te ontmoeten?- ervaringen uit te wisselen?- gezellig bij te praten?- ideeën op te doen? Kom dan gezellig naar het Ouder & kind kaffee!

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Centrum Jeugd en Gezin