Jeugdhulp

Heeft u een vraag over jeugdhulp of wilt u jeugdhulp aanvragen?

Download dan het aanmeldformulier (DOCX, 178,3 kB) en vul deze in. In te leveren bij voorkeur tijdens ons spreekuur in het eerstelijnscentrum het Foort (begane grond) van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 12.30 uur. Inscannen en per e-mail toesturen mag ook. Ons e-mailadres is: klantmanagers@scherpenzeel.nl. Elke dinsdag worden nieuwe aanvragen besproken en toegewezen aan een klantmanager Jeugd. Hij/zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

In de 'Brochure Hulp aan kinderen/jeugdigen en hun ouders' vindt u meer informatie over jeugdhulp in de gemeente en contactgegevens.

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de klantmanagers via 033-2772324

Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Scherpenzeel.

Klantmanager jeugd

Binnen het CJG worden preventieve taken vormgegeven. Maar is er andere hulp nodig waarbij de gemeente de zorg moet bekostigen dan wordt de klantmanager jeugd betrokken. Zo is de klantmanager jeugd betrokken om de trajecten binnen het Lokaal Ambulant Team te volgen en mee te kijken welke hulp het meest passend is bij een gezin. Als zich situaties voordoen waar meer hulp bij nodig is kunt u worden doorverwezen naar een klantmanager jeugd maar ook andersom, als er minder zorgen zijn kunt u worden doorverwezen naar het CJG. Voor al u vragen rondom opvoeding en hulpverlening kunt u terecht bij het CJG en de klantmanagers jeugd.

Wat is het Lokaal Ambulant Team?

Binnen het Lokaal Ambulant Team wordt gekeken wat een passend aanbod zou zijn bij uw vraag en welke mogelijkheden er zijn. Binnen het Lokale Ambulante Team zijn twee klantmanagers, twee ambulant werkers, een gedragsdeskundige en de coordinator van het CJG vertegenwoordigd. Zij zijn allemaal in dienst van de gemeente.

Bestanden

Brochure Hulp aan
kinderen en jeugdigen.pdf
PDF, 805,1 kB
Aanmeldformulier voor
Jeugdhulp
DOCX, 178,3 kB